Köpvillkor

KÖPVILLKOR Svalka

Labelnamn: Svalka
Organisationsnummer: SE556721-1320
Företagsnamn: Erik Dahl Music Productions AB
Adress: Pennygången 82, 41482, Göteborg
Kontakt: svalka@svalkarecords.com

RETURPOLICY

Vid köp av varor i vår nätbutik gäller alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Detta innebär att du som konsument har rätt att ångra ditt köp genom att meddela Svalka detta inom 14 dagar från det att du som konsument eller ditt ombud tagit emot den beställda varan (ångerfristen). För mer information om din ångerrätt, se våra allmänna villkor här.

För att returnera en vara:

  • Maila oss på svalka@svalkarecords.com
  • Skicka varan till oss: Svalka, c/o Dahl, Pennygången 82, 41482.

Varan skall vara i samma skick som vid mottagandet. Vi betalar tillbaka hela beloppet (exklusive frakt) när vi har mottagit varan, senast 14 dagar från det att vi mottagit att du vill göra en retur. Vid en retur står du som konsument för både frakten från vårt lager samt returfrakten.

FRAKTPOLICY

Svalka är ett musikerdrivet skivbolag och butik. Vi skickar våra brev/paket med PostNord oftast inom 24 timmar från beställning. Leveranstid oftast inom 2 dagar från att den blivit postad (enligt PostNords villkor). Eftersom du köper direkt av musiker som ibland är på turné kan det förekomma avvikelser. Vi hoppas att du har förståelse för detta. Om du har frågor kan du alltid kontakta oss, helst på mail svalka@svalkarecords.com